Opdrachtgevers

We helpen u aan een geschikte kandidaat: snelle en betrouwbare vakmensen met de juiste instelling.

Onze accountsmanagers en recruiters zijn de veerkracht van Exceptional, recht voor de raap en resultaatgericht. Zij hebben elk een eigen expertise en denken met u mee om zo efficient en effectief mogelijk uw bedrijfsdoelstellingen te behalen.

Zij zijn expert in eigen branche en actief in het hele land. De laatste ontwikkelingen in hun expertisegebied volgen zij nauw, hierdoor kunnen zij snel inspelen op veranderingen en u tijdig op de hoogte stellen, zodat u niet voor verassingen komt te staan en u volledig kan focussen op de bedrijfsvoering van uw onderneming. Kwaliteit gaat voor hen namelijk boven kwantiteit. 

Exceptional is innovatief en heeft oog voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door middel van trainingen, workshops en webinars zorgen onze professionals continue voor een verbetering in hun dienstverlening. Zowel voor de eigen ontwikkeling als van u als opdrachtgever. Samen met ons team en opdrachtgevers groeien wij.

Een betrouwbaar, loyaal en gecertificeerd bureau.

Wij zijn NEN4400-1 gecertificeerd en worden periodiek gecontroleerd door de Stichting Normering Arbeid (SNA). Hiernaast hebben wij ook een in-house recruiter welke VIL-VCU gecertificeerd is. Deze certificeringen zorgen ervoor dat onze kennis en kunde continue up-to-date wordt gehouden en wij scherp blijven. Zo kunnen onze professionals zich volledig focussen op een correcte dienstverlening.

Wilt u meer informatie over onze werkwijze? Neem dan nu contact op met ons kantoor op het nummer 088 304 12 00 of stuur een e-mail naar info@exceptionalbv.nl