Over Exceptional

“efficient today, result tomorrow”

Exceptional is een oer-Rotterdams no-nonsense werving- en selectiebureau gevestigd onder de rook van de Erasmusbrug. Ruim twee jaar zijn wij actief binnen de uitzend- en recruitmentbranche, maar zijn nu al trots op ons track record. Wij groeien nog steeds elke dag dankzij het vertrouwen dat onze klanten en talenten in ons hebben.

Een hecht team van professionals staat dagelijks voor u klaar om u te adviseren in arbeidsvraagstukken of het helpen vinden van een passende baan. Wij zijn maatschappelijk betrokken. Samen met diverse gemeenten werken wij samen om een ieder ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst, afstand tot de arbeidsmarkt duurzaam te helpen aan een baan.

 

Missie

De flex-regisseur van regio Zuid-Holland, wij doen wat we zeggen en hebben geen blad voor de mond. Wij geloven erin dat helderheid mensen vertrouwen geeft en geen verwachtingen wekt die niet waar gemaakt kunnen worden. “Today Exceptional, tomorrow result!” geldt voor zowel onze krachten als inleners. “Geloven in wat wij doen en doen wat wij beloven” is dan ook onze speerpunt.

Wij leveren een bijdrage die voor ontwikkeling zorgt bij mensen. Helder, vindingrijk en moedig zijn dan ook onze kernwaarden die zijn geïmplementeerd in de werkwijze van onze professionals.  Dagelijks zijn wij bezig met het optimaliseren van processen, zodat onze krachten en inleners zich op hun eigen specialisme kunnen focussen. Zo komen we samen verder!

Onze missie is simpel:Met behulp van onze heldere, vindingrijke en moedige aanpak de (bijna) perfecte match realiseren die bijdraagt aan een economisch sterke en montere wereld.”

 

Visie

Elke dag leveren wij op een eerlijke, betrokken en duurzame manier onze bijdrage voor een economisch gezondere wereld. Dit gaat niet zonder slag of stoot, maar daar komen we (bijna) altijd over uit. Wanneer  mogelijkheden er niet zijn om te voorzien in de behoefte van onze krachten en inleners zijn wij eerlijk, maar zorgen ook voor alternatieven. Denken in mogelijkheden is onze kracht en daarmee onderscheiden we ons.

Onze visie is: “Iedereen die behoort tot de beroepsbevolking, met oog op people, planet en profit helpen om hun arbeidsdoelen te realiseren.”